Kategorier
Stockholm

Permafrost

Isigt och halt, i dessa entreprenörernas tidevarv är det ingen som velat betala för sandning. Får tassa i gräset bredvid gångvägen för att säkert ta mig till busshållplatsen.

Ägnar min lediga tid åt att kolla vad som kommer in på Tumblr. Mycket contemporary art, en hel del text, allt mindre bra foto (även där). Men jag tycker att så mycket bilder som jag kollar, så borde nån pollett trilla ner i den kreativa hjärnhalvan. Och det tror jag det gör, jag tror jag skulle se bilden om den dök upp. Problemet är mer att det inte vimlar av bra scener där ute.

Passar på att joina Moderskeppet för 995:-/år. Ska försöka orka gå genom deras kurser. Är övertygad om att det finns massor att lära, men jag har inte vant mig vid att sitta och kolla på en och samma sak på datorskärmen.

siluetter-klotter-spegling-slussen

Trump går mot seger och världen går mot permafrost.

 

http://blpower.tumblr.com/post/152933116025

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016