Kategorier
Stockholm

Oxfilé eller häst

Oxfilén är inköpt, eller om det är häst. Skitsamma, lär göra ett försök att tugga i mig den oavsett vad det är. Tidningarna har ju beskrivit hur svårt det är att hitta bra oxfilé i butikerna så varför skulle Coop i Orminge skilja sig från de övriga och sälja fem plus-kött? Nyårsaftonen tillbringas i sällskap av mig själv, som vanligt. Och sen är det bara att vänta till eld upphör så man kan gå och lägga sig.

Nu är jag ledig en vecka, första jobbveckan på det nya året börjar med två planerings- och studiedagar innan vi på onsdag plockar upp eleverna på gamla skolans skolgård för en promenad till den nya. Deras lärare är på semester så det blir jag som får lotsa dem genom nya lokaler och till nya rutiner. Men vem kunde vara bättre skickad än jag? Har ju jobbat med dem i tre och en halvt år.

2016, annus horribilis. Brexit, Trump, Bowie… Eller, som Helen Mirren sa, a big pile of shit.

Tog en riktig drömbild natten till fredagen, när jag vaknade var den borta.

http://aliveisthecity.tumblr.com/post/155173419687/presenting-my-top-shot-of-2016-with-more-than-900

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016