Kategorier
Stockholm

Vårsalong och Smoliansky

“Do stuff. Be clenched, curious. Not waiting for inspiration’s shove or society’s kiss on your forehead. Pay attention. It’s all about paying attention. Attention is vitality. It connects you with others. It makes you eager. Stay eager.”

Susan Sontag

Nya täcket var tillräckligt varmt, men lite för lätt. Vill känna lite tyngd. Minns det St Antonska duntäcket jag för massor av år, ja decennier, sen dunade under efter att ha skadat knät i transportbacken ner kvällen innan. Hade inte städerskan jagat upp mig hade jag kvartat bort hela dagen. SÅ skönt! Och tungt.

Bra dag på jobbet i går, dagen innan terminen startar. Våra nya klassrum har utrustats med dubbla så kallade smartboards. Tidigare har det bara funkat med PC men i går lyckades jag med hjälp koppla in min MacBook. Kul, nya möjligheter öppnar sig.

Evenemangsvecka, Liljevalchs Vårsalong och Gunnar Smoliansky bland annat. Får se hur mycket jag orkar, om något, av det.

I dag börjar vårterminen med en procession från gamla skolan till den nya och en hel del info och prat med eleverna om hur det måste funka för att vi alla ska få det bra.

http://istumbled-upon.tumblr.com/post/155572021331/bagnostian-take-my-hand-im-standing-right

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017