Kategorier
Stockholm

…genvägen

I dag var jag först vikarierande lärare för min klass, sen hade jag ett gäng sexåringar och förstagluttare i bild. Intensivt men övervägande roligt.

Den här bilden la jag in i både Urban Street Photography och World Wide Street Photography och trodde i min enfald att den skulle generera några likes. Men det var helt dött! Fotosidan likaså, en kommentar och 35 tittar. Mer drag kring bilden på Tumblr och Flickr. Bilden i sig är ingen typiskt Matti-bild, inget jag söker. Den ryms i en populär subgenre inom gatufotografin, många av de foton är bättre, med flera lager, än min. Ingen personlig favorit, denna, således.

Kommer hem med huvudvärk och svullen hals. Inte halsflussvullen utan nåt annat. Tog en treo. Hoppas det försvinner. Var rätt uttorkad efter en nonstopdag.

Fick ett par gratis öronlurar när jag tog en prenumeration av Kamera&Bild. Som väntat sitter det dåligt i mina öron, som inte är skapta för in-ears. Ja ja. Lyssnar aldrig på musik i mobilen, så det kvittar fullständigt.

http://alanhorseradish.tumblr.com/post/155991283172/lauramcphee-snow-1960-saul-leiter

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017