Kategorier
Stockholm

Lite Saul Leiter, typ.

Tror min teterapi gjorde nytta, jag böljade i mig några stora koppar te och det känns bättre. Inte lika täppt i näsan. På jobbet får jag dock inte i mig tillräckligt med vätska och kom hem med ömhet i svaljet. Pytsade på med vätska och det gick nästan bort helt.

Den här bilden är mer vad jag vill göra. Gillar att experimentera med speglingar, med olika ytor mellan mig och subjektet. Lite Saul Leiter, typ.

Har slitit hårt som vikarie för ordinarie läraren i min klass. Känner ungarna mycket väl, har varit deras ledare i tre och ett halvt år. Men det är mest den 100%-iga fokuseringen och uppmärksamheten uppgiften kräver som känns när jag kommer hem. Har sudoku som barometer för när hjärnan återhämtar sig. De första timmarna hemma klarar jag knappt den lättaste, den svåraste sudokun brukar jag klara när jag gått och lagt mig.

http://davidvalera.tumblr.com/post/156004557360/martin-luther-king-jr-blvd-los-angeles-ca

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017