Kategorier
Stockholm

En grå söndag på stan

Möter en tunnklädd Hoa-hoa på Bondegatan, han har väl glömt att köpa kaffe eller nåt. Grått och tråkigt annars, inga kul skuggor att lattja med, ingen sol för överraskande effekter. Kocksgatan levererar några coola gatukonstalster. Det får bli lite trappor, gammalt hederligt gatufoto. Dock utan knorr. Kommer hem med ett gäng bilder, men de får ligga till sig innan de hamnar här.

Gillar det skräpiga, trasiga, halvt nerrivna, nerklottrade, slitna i den här bilden.

Hittar gatunumret 36 och tar en bild i förhoppningen att det är just så många dagar kvar tills jag åker till Berlin. Men det är det inte, det är färre dagar än så, orkar inte kolla exakt. Hoppas jag får nån dag med sol när jag är där. Å andra sidan finns det mycket graffiti att plåta.

Dessa dagar när man känner sig helt nertrampad är det oerhört upplyftande att läsa om den enorma demonstrationen mot den nyss tillträdde presidenten. Hoppas de orkar hålla igång och växa som rörelse och att det sprider sig. Vi här i Sverige måste dra vårt strå till stacken efter bästa förmåga.

Längtar annars efter att fotbollsallsvenskan ska rulla igång och innan det om Djurgår´n lyckas med några bra värvningar.

http://last-picture-show.tumblr.com/post/156218333952/jimmy-forsyth-penn-street-winter-1956

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017