Kategorier
Stockholm

Nära döden-upplevelse

Det är fel tunnelbana! Jag vill inte åka den här!

En treåring på tunnelbanan dissar mammas val av linje.

”Uyghur” står det på en taxis registreringsskylt. Får mig att fundera.

Har en nära döden-upplevelse på jobbet när jag inte hittar min plånbok med SL-kort och VISA-dito plus ID. Letar i alla fickor – utom en. Där återfinner jag den efter fem minuter och efter att ha larmat mina kollegor. Faktum är att vi för närvarande inte har någonstans att låsa in våra kläder eller värdesaker.

Sov riktigt illa i natt, vaknade kl 01 och låg sen mer eller mindre vaken till kl 4. Antar att det är jobbrelaterat. Hoppas jag sover bättre kommande natt, behöver vara så utvilad som möjligt. I dag har jag första dagen av tre med bildskapande.

http://howtoseewithoutacamera.tumblr.com/post/156273992520/by-harold-roth-lower-east-side-stable-mangin

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017