Kategorier
Stockholm

Brandrök

Det luktar brandrök på Slussen när jag skulle åka hem i går, typ efter en bussbrand. En påminnelse om den grotterminal man vill bygga, där en bussbrand kan bli katastrofal.

Moderaterna vill samarbeta med rasisterna i SD, KD vill kastrera pedofiler, tiderna är såna nu att de törs visa sina sanna populistiska trynen. Kastrering av pedofiler faller på att det finns flera fall där oskyldiga har dömts, kastrering känns som ett oåterkalleligt straff.

Hoppar av på Globen och tar den bortre, västra uppgången ut. Där är en grind öppen på morgnarna för snabb utpassering. Bra!

I eftermiddag ska jag försöka komma ihåg ett evenemang, Galleri Axels vårpremiär, om jag inte minns fel. Minns jag ännu mer fel hinner jag sätta mig på bussen innan jag kommer på det. Trots mobil påminnelse.

http://oldnewyork.tumblr.com/post/156172373134/adanvc-new-york-1955-by-vivian-maier

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017