Kategorier
Stockholm

Ogenie kiosk

Uppklarnande, tycker jag mig ha läst om lördagsvädret. Utanför mitt smutsiga förortsfönster är det dock grått. Bestämmer mig för en innedag. Har att göra här hemma så det räcker.

Funderar på vädret, nu har det ju varit strax över nollan och det går att ta sig fram med bekväma steg då isfläckarna i stort töat bort. Men kanske kommer det ännu en snökanon innan ”vintern” läggs till handlingarna?

Det pratas om en svensk OS-ansökan igen, vi ska lära världen lite hyfs samtidigt som vi sätter Stockholm och Sverige på kartan. Typ! Morgontidningen hade en genomgång av på vilka befintliga arenor de olika grenarna skulle hållas. Kan konstatera att det behövs en hel del konstsnö och konstgjord is för att det ska funka, och hur hållbart är det ur miljösynpunkt? När en massa lastbilar med isskrap från hockeyhallarna i kommunen ska köra till och från- Flottsbro och Hammarbybackarna?! Eldrivna snökanoner som står på hela nätter i veckor?

Funderar på en AW-fotorepa i slakthusområdet innan det försvinner/ förvandlas. Ligger intill skolan så det bör vara en smal sak. Tröttheten är det största hindret.

Fimpade adventsstjärnan och ena -staken häromdan, funderar på att släcka adventsstaken i köket under dagen. En får se. Ska läsa morgontidningen först, sen en påtår.

http://primatebydefault.tumblr.com/post/156448638190/osiowy-londons-shadows-london-w-mile-end

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017