Kategorier
Stockholm

Ett trevligt fredagsmejl

Ett trevligt fredagsmejl:

stefan cimer photography has invited you to be a member of
EYE-Photo Magazine Street Photography.

stefan cimer photography’s message:

Hello!

Your photos are really good. We would like to invite you to
join and post your great street & urban photographs in
EYE-Photo Magazine’s group.

Selected images will be published in our magazine.

Looking forward to see you there soon!

Stefan, editor @ EYE-Photo Magazin

Gatufotografen Eric Kim har alltid en massa synpunkter. Läste hur han inspirerats av de gamla spartanerna i sitt gatufotande. Han tycker att man ska klä sig lite tunnare så man fryser lite och man ska undvika att äta sig mätt utan gå lite småhungrig. Vicket bull! Skulle jag frysa och vara hungrig skulle jag åtgärda det i stället för att fortsätta fota.

Min efter-jobbet-slakthusområdet-tour blev av, om än i en kortversion. Bilden ovan blev till då. Sen åkte jag till Slussen och bevistade Mia Galdes vernissage på Eken, i Galleri Axels regi. Träffar Bea, Mackan & Martin, Knut K., morsar på Per N och Lars A, de senare fejanvänner.

Har haft morginflyt i tre dagar nu, tajmat morgonbussen nättopp på sekunden, i morse fick jag vänta ngn minut. Skönt att bara kliva på utan att varken behöva öka steghastigheten eller sakta ner. 

I morgon lördag, och en lång, skön lat förmiddag. Sen in till storbyn och en barndomskompis vernissage, sen en bit mat och nån öl på kvällen med fler barndomskompisar tillika Liverpoolgänget. Hinner fota en del innan, hoppas jag.

Avlyssnar en konversation på bussen hem. En kvinna träffar en bekant och pratar inledningsvis om vad hon just varit och kikat på. Bekanten efterlyser Wille. Nej, Wille är inte med, han är på dagis. Där ska han hämtas nyklippt, en av de som jobbar på dagiset är frisör och Wille blir klippt på dagiset var tredje, fjärde månad. Han måste klippas annars hänger håret över ögonen och han ser inget. Femti spänn mer än inne i stan kostar det, men det är det värt. Wille är en riktig lortgris, får jag veta. Här någonstans börjar det gå upp för mig att Wille är en hund!

http://erickimphoto.tumblr.com/post/156761497317/seoul-2009-httperickimphotographycomblog

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017