Kategorier
Stockholm

Jag har en plan

Han kunde gå tvärs över gatan och komma tillbaka med ett mästerverk.

Sagt om fotografen Lennart Nilsson av Life´s chefredaktör.

Berlin närmar sig och jag tänker på hotellfrukosten, riklig men dyr. Har inga stora idéer för veckan, hoppas kunna komplettera min kommande berlinbok med någon/några bra bilder.

Sen är New York bokat och betalt för slutet av april. Om man nu blir insläppt, förstås.

Jag har en plan för torsdag. Då är det dags för nästa vernissage, på Eken kl 18. Jag slutar kl 17 och då funderar jag på om jag ska vika en stund åt tidig kvällsfoto i Slakthusområdet. Alternativet är ju att åka till Eken och ta en öl medan jag väntar. Inget dåligt alternativ!

http://keiichi-ichikawa.tumblr.com/post/156631778388/tokyo-japan

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017