Kategorier
Stockholm

Taggad

Man sliter om dagarna och orkar inte med kvällsevenemangen. Lite tråkigt. Få se i kväll hur det blir. Sannolikt åker jag hem till soffan.

Solen skymtar i prognoserna för helgen, kan vara läge att fylla på bildförrådet.

Den här bilden försågs med följande taggar av yeswearemagazine på Tumblr, några är riktigt trevliga 🙂  :
#matti merilaid#street matt#contemporary art#swedish photographers#composition#street photography#masterpieces#expressiveness#art#photographers on tumblr#artists on tumblr#original photography#powerful images#great talents of tumblr#basile pesso#web art magazines#european photographers#curators on tumblr

Berlin närmar sig. Har inga detaljerade planer för vistelsen. C/O Berlin och Martin Gropius-Bau får jag titta till. Förväntar mig inget annat än ett rätt grått Berlin. Hade tänkt delta i en fototävling på berlintema, men missade med två dagar. Skötsamma!

http://manafestations.tumblr.com/post/157007348344

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017