Kategorier
Stockholm

Bågflykt och haveri

Hacke hackspett susade fram över busshållplatsen i sin karaktäristiska bågflykt. Snart nog börjar han trumma på elstolpens plåthatt. På Stadsgårdsleden köade bussarna, det visade sig bero på en havererad buss som delvis blockerade vägen in till terminalen. Väl därinne hade klockorna stannat.

Feber och förkylning grasserar bland eleverna och till sist åker jag på en släng av den sleven. Petar i mig Treo och jobbar på, det kostar för mycket att vara sjuk. Däremot blir det få evenemang, åker om och försöker kurera mig istället. Annars vernissage på Moderna museet i kväll.

Hälsoläget känns ändå bra, eller åtminstone bättre än i går, när jag startar min onsdag, hoppas det håller i sig hela dagen. Men jag vet inte om Moderna museet är nåt för mig ändå. Slutar dessutom tidigt och får en massa tid att slå ihjäl. Äh, vi får se.

http://undr.tumblr.com/post/157242184082/eeinhorn-november-prague-1950s

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017