Kategorier
Stockholm

För mycket mjölk

Läser i kvällstidningen att jag ägnat större delen av mitt liv åt att förkorta detsamma, det vill säga jag har druckit för mycket mjölk. Dessbättre läste jag sen morgontidningen som inte drog samma hårdvinklade slutsatser av undersökningen. Å andra sidan, vill man bli gammal i det här landet?

Fredag blev det även denna vecka och i kväll blir det evenemang, jag åker bort till Hornstull och kollar Fyra fotografers vernissage på Korn. Skrev ”såklart jag kommer” på Fejan, så det vill jag ju leva upp till. Slutar fyra så det kan bli en öl på Omipollo, om jag tar mig in där. Det brukar vara knökfullt.

Varmt ska det bli, förhållandevis. Får fundera på mitt jackval. Tjocka fjällräven kanske får stanna hemma och jag testar den tänkta berlin-/NYC-jackan. Det viktiga är att kameran har en ficka att vila i. Byter zoomen mot 18 mm så får den plats med marginal. Ska försöka komma ihåg att lämna ryggan hemma, gillar inte att ha den med på vernissage. Treotuben får en egen ficka.

Bredbandsbytet närmar sig, blir en karusell att återsända modem och den där digitaltv-boxen och sen installera nytt. Den dagen den sorgen.

http://howtoseewithoutacamera.tumblr.com/post/157283114401/by-bedrich-grünzweig-kennedy-airport-new-york

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017