Kategorier
Stockholm

Subway impression

Aftonbladet står för veckans mest intressanta rubrik, typ vi vill inte bidra till att dölja fakta för det svenska folket.

Så onanerar svenskarna

 

DN innehåller i sin tur rubriken

”Erbjud personalen möjlighet till sex på arbetstid”

Det gäller att se möjligheter och inte problem.

Å andra sidan, hur vet vi att det inte är fake news?

Verkar inte bättre än att jag måste släpa med mig förkylningen ner till Berlin. Trist!

Med supermaximal tur hinner jag få mina beställda handledsremmar i dag. Men då måste nog Postnord åstadkomma ett mirakel och hur sannolikt är det. Särskilt som avsändaren hittat på en egen postadress, Stockholm Nacka 132 32 i stället för det jag skrev: 132 32 Saltsjö-Boo. På den gamla goda tiden hade det inte varit nåt problem.

Sista bloggen före Berlin.

http://blackpicture.postx2.com/post/157578247222/leonard-freed-little-italy-new-york-city-usa-1955

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017