Kategorier
Stockholm

Spaghetti och en kall, Berlin dag 1

Efter att ha vattnat blommorna, diskat och packat ner de sista prylarna kom jag så i väg. Inga problem utan jag tog mark i Berlin som förväntat.

“Nothing ever tasted better than a cold beer on a beautiful afternoon with nothing to look forward to than more of the same.”

— Hugh Hood

Installerar mig lite hastigt på hotellet innan jag knallar norrut mot Valle dei Templi på Brüsseler Strasse, en god italienare där jag käkar spaghetti all carbonara. Fortsätter sen runt hörnet till Vagabond för ett glas american pale ale. En bra promenad tur och retur. På vägen hem slår det mig att jag glömde packa ner batteriladdaren så det blir att köpa en ny snarast möjligt.

Men först en överdådig hotellfrukost och lite vila på det. Wifi är för övrigt lika segt som senast, trots att de då sa att de skulle byta leverantör. Regn över den tyska huvudstaden och ingen brådska ut. Googlar på batteriladdare, segt. Det mesta, för att inte säga allt, är stängt på söndagar.
 

http://alanhorseradish.tumblr.com/post/157685935652/ethan-tattoo-mirage-per-quanto-assurda-e

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

2 svar på ”Spaghetti och en kall, Berlin dag 1”

Stängt för kommentering.