Kategorier
Berlin

Duggregn och blåst – Berlin dag 6

I går kväll var jag inne på att den här torsdagen i dag skulle bli en rekord torsdag vad gäller antal steg. Tänker mig en vandring ner till Kreutzberg. Lunch på Drei Schwester i Bethanien, öl på Hopfenreich och sen Street Food Thursday på Markt Halle Neon och några Heidenpeteröl. Blir några eftermiddagstimmar att slå ihjäl ändå. Blåsigt, regnigt och grått även i dag, vilket sätter ner humöret.

Skippar 16-55 mm zoomen och kör 18 mm på X-T1 och har med min gamla X100 med dess 35 mm optik. Måste förnya approachen och det är dags att få till några bra bilder, har varit si och så de senaste dagarna. Å andra sidan är det inget som talar för att det blir så.

Följer mina planer beträffande målen för min vandring men tar U1 och U2 till Alex och S hem istället för att gå hela vägen tillbaka i mörkret. Beträffande fotandet blev det mest traditionellt gatufoto, utan knorr eller pop. Behöver ljus!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

2 svar på ”Duggregn och blåst – Berlin dag 6”

Följer din resa i Berlin med intresse. Gillar dina spegelbilder som jag för första gången såg på senaste Gnestautställningen.

Kul, Göran! Spegelbilderna förutsätter sol och den har vi sätt väldigt lite av denna vecka i Berlin. Men, jag ska inte klaga som fått följa med berlinsvenskarna på ett par utflykter dit jag aldrig tagit mig själv. Stort tack för kommentaren!

Stängt för kommentering.