Kategorier
Stockholm

”I know not…”

Av någon underlig anledning, som jag får grunna länge på, var jag riktigt pigg efter avslutad arbetsvecka. Tog en öl på Oliver Twist innan jag masade mig bort till Fotografiska och vernissagen av ”I Know Not These My Hands”, av Cooper & Gorfer. Intressant ur alla aspekter, samarbetet, tekniken, porträttens styrka och budskap med mera. Passade på att se Patrick Demarcheliers fina bilder från mode- och kändisvärld. Förbaskat bra även det.

Vackert porträtt av Cooper and Gorfer.
I’m the kind of person who likes to be by himself. To put a finer point on it, I’m the type of person who doesn’t find it painful to be alone.
Haruki Murakami, What I Talk About When I Talk About Running
Ska börja förpacka lite inför New York, tror jag. Hoppas på så vis kunna undvika att glömma viktiga saker. Förväntar mig kunna se ”Rogue one: a Star Wars story” på flyget. Och andra bra rullar så jag får tiden över Atlanten att gå någorlunda smidigt.
På onsdag byter jag operatör för telefon, bredband och tv. Blir intressant att se hur meckigt det blir att få det att funka.
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017