Kategorier
Berlin Stockholm

Röda ögon-korrigering

På Tumblr:

…and we’re ending the day with this absolutely fantastic moody image, superbly composed with the clock, and with excellent graphic details all over, ground in particular, without forgetting the wall matter, for the monochrome 8 of the day after, for example, the fantastic one of the Polish Malgorzata Sajur , images both deserving the total total best, and to be enjoyed full size.

Fint omdöme gällande min bild nedan.

Har publicerat den här tidigare, nästa bild är från samma S-bahnstation i Berlin, Yorckstrasse. Gillar att fota i svagt ljus och det fick jag här.

Lightroom har ju röda ögonkorrigering men jag tror inte det hjälper mig i det här fallet. Vänder mig istället till Vårdguiden på nätet för mina ögonbesvär:

Vad kan jag göra själv? En ögoninflammation då det har bildats var brukar gå över inom några dagar om du tvättar ögonlocken och ögonfransarna med ljummet vatten.

Behandling. Om ögoninflammationen beror på ett virus behövs oftast ingen behandling.

Då så!

http://enjoynewyorkcity.tumblr.com/post/158316571281/by-alberto-reyes

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017