Kategorier
Stockholm

Intressant jämförelse

Tycker det är kul att ladda upp samma bild i olika pooler, grupper, sidor och jämföra var den får flest tittar och likes. Den här bilden överraskade stort på Flickr där den passerade 4000 tittar på två dagar och fick 50 likes (nu 4807/70). Flickr brukar annars inte vara mitt bästa forum. Och på Tumblr stannade den på 26 tittar, Facebook under tio i de olika grupperna jag la in den i. Fotosidan? En kommentar och 46 tittar.

Hör i radio på bussen att alla avgångar från Arlanda till Berlin är inställda på grund av strejk. Hade kanske lite tur som kom iväg, och hem.

De pratar också om vädret, om sol och att bilförare ska ha solglasögon eller fälla ner solskyddet. Tittar ut och konstaterar att det handlar om alternativa fakta, det är väldigt molnigt på gränsen till mulet.

Fick hem tv-boxen från nya operatören. Som jag anat måste jag köpa en ny tv, den gamla tjockisen har inte de uttag som krävs. Problemet är vad jag ska göra av den gamla, den är för stor att dumpa i grovsoporna. Och routern ska kopplas till tv-boxen, så den får jag flytta till vardagsrummet. Ser att jag kan bli av med den för en tvåhundring i samband med att jag får en ny hemlevererad. Har inte kollat videons anslutningar än. Å andra sidan, jag tittar just inget på tv.

Djurgården hockey: Håkan Södergren, den gamle DIF-kämpen, tycker att fågelskådare och trädkramare inte har i en storstadsklubb som Djurgården att göra.

http://sydneystreetphotography.tumblr.com/post/158365753580/pitt-street-sydney-city

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017