Kategorier
Berlin Stockholm

Ausgang? Nein!

En gröngöling vårropar från nåt skogsparti, en kråka skorrar från grannhusets tak. Det artar sig till en solig söndag. Någon ”ausgang” blir det nog inte, trots att det är min födelsedag i dag. Men några gratulationer tack vare Facebook har jag fått. Värmer. Känns också om jag äntligen blivit av med förkylningen. Trevligt även det.

Bredbandet fungerar som det ska och förefaller vara snabbare. Däremot är det inte lätt att skapa ett nytt, fungerande mejlkonto på gamla mejladressen. Ett lösenord tillhörande min mejladress efterfrågas och jag vet inte vilket det är. Kanske ett jag fått av operatören men som i så fall gäller en ny mejladress, som jag inte vill ha/behöver. Nytt samtal med supporten väntar, med andra ord. Jobbigt!

Var ett tag inne på att unna mig en födelsedagspresent, men jag väntar nog med det inköpet ett tag till. Fotokungen har annars ett lattjo erbjudande på Fuji X-T2-hus, en spänn billigare om du tar alternativet som inkluderar extra batteri än utan. Men dyrt ändå.

Har lite att göra även i dag. Har erbjudit andra klasser än mina egna att ha bild med mig i mitt klassrum. Vet ännu inte om några nappar, men ska ändå förbereda mig under dagen. Får även ett nytt elevens val-gäng, blir spännande!

http://ecmjago.tumblr.com/post/158350656429/look-on-my-works-ye-mighty-cambodia-2014

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017