Kategorier
Stockholm

Åter uppkopplad

Grönfinkarna tjirpar i vårsolen, några dagar efter att vinterns sista sidensvansflock svirrade runt i Orminge C. Kanske blir det vår nu?

Ett rött öga kom tillbaka, rätt jobbigt! Baddade med varmt vatten och se, det hjälpte.

Bor på fjärde våningen, ändå vet bostadsrättsföreningens representanter hur det ser ut på min balkong och uppmanar mig att städa den före 23 juni. Big Brother just paid a visit.

Som väntat klickar det inte genast när nya bredbandet ska kopplas in och aktiveras. Letar efter manualen men hittar den inte, ändå hade jag föresatt mig att ha den i lådan som routern kom i. Försöker istället fixa själv men nix. Ringer supporten i dag på morgonen och får hjälp med aktiveringen.  Det är lösenord och annat som ska skrivas i så jag förstår att jag inte kunde själv. Ett kvarstående problem löste jag dock själv, och det viktigaste. Supporten såg att mina enheter var anslutna men på min stordator kom jag ändå inte ut på nätet. Vi kom överens om att jag skulle kolla efter orsaken på egen hand och återkomma om det inte löser sig. Det första jag gjorde var att dra ut sladden mellan datorn och minAirport Time Capsule, and that did the trick. Teven återstår, men jag kollar ju inte på  teve så det får anstå ett tag.

Blir spännande att se om det nya fiberbredbandet är snabbare än det gamla modemköret.

Ute lyser solen, but I don´t give a damn. Har saker att ta itu med, disken till exempel, och blommorna ska vattnas. Fick hem Saul Leiters Early Black and White, att hämta inspiration ur.

Bilden nedan är inte min, utan av en av mina favoriter Gustavo Minas. Hans stil påminner om min, särskilt här. De här motiven är ju vad jag också letar efter.

Untitled
foto: Gustavo Gomes/Gustavo Minas

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017