Kategorier
Berlin Stockholm

Mörkret allt djupare

Fick reaktiveringshjälp av Apple för att återställa mitt Apple-ID. Passade på att byta lösenord. Hjälpte just inget, istället så kommer en verifieringskod till mobilen så fort jag öppnar den. Efter några timmar börjar mejlen ticka in, men jag vet inte om det är alla mejl.

Tror ni det är nog här? No way! I går slutade min Fuji X-T1 att fungera. Skärmen bara blinkade och återförsäljaren trodde det skulle bli dyrt. La in en fråga på Fejan, hoppas det hjälper, annars får jag ta och lämna in den i morgon. Kostar 500:- att få ett kostnadsförslag. Man ska inte jinxa, men jag skulle inte bli förvånad om tvättmaskinen lägger av vid nästa tvätt.

Och tror ni inte att det kom en massa jobbig snö också?!

Hade tänkt köpa en Fuji X-T2 i NYC och spara pengar, men då de inte har någon nu inne vet jag ju inte om det kommer att finnas nån när jag kommer dit. Så jag tog och beställde en från Fotokungen innan jag drog till jobbet i morse. Den borde jag få innan resan.

http://istumbled-upon.tumblr.com/post/158550597895/mirroredphotography-mona-2

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017