Kategorier
Stockholm

Postman

Postmannen var blixtsnabb! Beställde min X-T2:a i går morse och kunde hämta den på Coop efter jobbet dagen efter. Ska nog lämna in den gamla så får vi se vad det kostar. Och om det går på min kameraförsäkring, Folksam var suveräna förra gången. Men jag bör nog hitta kvittot först! Hur som helst, skönt att ha en kamera klar för New York.

Annars var det tandläkaren på morgonen och ögonundersökning inför beställning av nytt linspaket. Man bränner deg!

Postman.

Hittade inte kvittot vid ett första sök. Köpte kameran i Berlin, men borde ändå ha koll på kvittot. Har en pärm för ändamålet, men det kanske kom annat emellan vid uppackningen. Får leta vidare i helgen.

Solig morgon, annars. Alltid nåt!

http://blog.ntysix.co/post/158676968982

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017