Kategorier
Stockholm

Carnegie boy

Sommartid hann det bli medan jag sov.

En dryg vecka till den allsvenska premiären för Djurgår´ns del. Spännande att se om sportchef Andersson landar nåt stort forwardsnamn innan transferfönstret stänger sista mars. Bosse A antyder ju att de jobbar på ett namn som skulle sätta färg på allsvenskan. Jag gissar på Ola Toivonen, vilket inte får mig att jubla jättemycket. Inte Kujovic heller. Marcus Berg skulle vara okej.

Ska börja jävlas med mitt lokala nätverk igen. Tvingades ju koppla ur det för att få bredbandsanslutningen att fungera. Då upphörde samtidigt kontakten med mina skrivare och med Time machine-säkerhetskopieringen. Ska bara skicka iväg infobrevet till föräldrarna så det är klart. Skulle det skita sig, vilket är förväntat, har jag en vecka på mig innan jag behöver skicka nästa veckobrev. Verkar som om jag måste koppla in och koppla ur om jag ska skriva ut, respektive ansluta till internet. Kopplar nätverkssladden till routern, funkar inte.

Har nu 2 500 följare på Tumblr. Det är antagligen ett mått på nåt, frågan är vad.

Slöade bort förmiddagen i bingen, får se om jag anser mig hinna med en tur in till stan i dag igen. Är lite sugen på den där Chanel – or die-tischan från Wallery, men den kanske går att få tag i efter att utställningen stängt? För det känns ändå som en hemmadag, denna söndag.

https://laurene55.tumblr.com/post/158818339051/irenelichtensteinblog-judith-in-den-bosch

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017