Man fixar

Tog mig samman och uppdaterade firmwaren till min nya X-T2. Har knappt hunnit läsa manualen och nu kommer en avsevärd förbättring på en mängd punkter. Riktigt bra av Fuji!

Skickade in en bild till Fotosidan Magasin, får se om den kommer med och om den då blir sågad eller upphöjd.

Borde komma en bok från Schweiz under våren, som jag har två bilder med i. Eller så sket sig projektet.

SAS ”en miljon billiga resor”-kampanj avslutas när som helst. Jag lyckas hålla mig kall, vill se min budget efter NYC-resan innan jag kastar mig över ännu en utflykt. Och sommaren är helt tom fortfarande.

Gav mig så på fiber-TV-abbonnemanget och aktiverade det. När jag skulle kolla på Svt ombads jag installera Microsoft Silverlight. Det gick också. Säkrade sen upp Djurgårdens allsvenska premiär med att teckna abonnemang på C more. Kollade sen Viasat Premium, Viasat ingår i TV-paketet jag har, bara att ange det nya lösenordet. Alltid nåt. Återstår att kunna se det på teven också, inte bara på datorer, iPad och mobil. Får jobba på det.

http://howtoseewithoutacamera.tumblr.com/post/159080183381/by-edward-steichen-the-flatiron-1904-x

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017