Vilken måndagskväll

Vilken måndagkväll man fick, allsvensk hemmapremiär och ett i sista minuten stjärnförstärkt Djurgården mot allsvenska nykomlingarna Sirius. Höga förväntningar, men två snabba mål av matchens lirare, Sirius 166 cm långe Kingsley Sarfo, sabbade kvällen. Välförtjänt seger för ett lag som spelade en fin fotboll.

Avlyssnad dialog mellan mor och cirka fyraårig dotter:
– Jag vill att du sitter nära mig!
– Jag sätter mig när jag blir trött!
– Sätt dig älskling!
– Okej!
– Lovar du sitta där?
– Jag tror det.

Ringduvorna sitter en och en på lyktstolparna längs motorvägen, kanske är det vår ändå?!

Mejlade supporten i söndags, inget svar. Ville veta om jag ska ha en tio meter lång sladd mellan tvbox och router eller signalförstärkare. Inget svar. Lutar åt att jag borrar hål i väggen och använder den sladd jag har. Ringde angående uteblivna linser, de skulle kolla varför och ringa tillbaka. Det gjorde de inte. I natt börjar skattepengarna betalas ut…

http://zzzze.tumblr.com/post/159192903165/rené-groebli-untitled-zurich-1945-gelatin

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017