Dreaming of America

Det börjar närma sig! En kollega är i New York denna vecka, en annan kollega åker över om tio dagar och jag själv om två veckor. Blir fint att rensa skallen från allt som har med jobbet att göra.

Söndag och hemmadag. Disk, städning, veckobrev och en sväng ner till Coop är de nöjen som ligger framför mig.

Försöker få teveuppkopplingen att funka och har dragit sladden genom väggen och pluggat in den. Vet inte om det är i rätt port, men har testat alla utan att det fungerar. ”Fel 4”.

Funderar på pensioneringen, behöver sannolikt flytta för att ha råd att leva. Frågan är vart. Utomlands? Har ju inget socialt liv att tala om och då kan jag ju bo var som helst egentligen. Fick jag välja helt fritt skulle jag ta Manhattan, synd att det kostar ungefär hundra gånger vad jag har råd med. Berlin är mer realistiskt, men tyskan blir jobbig. Men sannolikt händer just inget alls. Och det är ju ett tag tills dess, cirka fyra år.

Fotboll sen för resten av dagen. Ska Djurgår´n ta revansch på sig själva och piska Häcken borta, eller blir det ett nytt bottennapp? Andra nykomlingen AFC gjorde en bra match i sin premiär mot Örebro, det verkar vara nykomlingarna som förnyar svensk fotboll. Häcken – Djurgår´n präglades av tre knäskador, två för hemmalaget. Tråkigt! 0-0 var inte så kul det heller, det verkar vara svårt att skjuta på konstgräsunderlag. Spelmässigt rätt habilt ändå.

http://istumbled-upon.tumblr.com/post/159372657068/spirithom-el-malecon-la-havana-cuba-jan-2017

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017