I´m leaving, soon

Bevittnar en trafikincident vid Henriksdal. En personbil står tilla i kollektivkörfältet och hindrar först en buss att komma förbi, den har kommit förnära för att kunna svänga ut, och bakom den står ännu en buss. Den senare försöker backa för att kunna komma ut, dessvärre står en personbil mindre än en meter bakom. Föraren av den bilen begriper inte att den ska backa i sin tur och blir tillsist knuffad bakåt.  Tycker han får skylla sig själv.

Coop säljer lussekatter. Irresistible tycker jag och köper tre. Ibland är anden svag.

Tråkigt skitväder, kommer hem med huvudvärk. Champions på teven, hoppas jag orkar se hela matchen, svårt välja vilken av Juve – Barca och Dortmund – Monaco.

Får som jag trodde mitt Metro card, när jag lämnar de dubbla avierna på Postnords utlämningsställe Coop. I´m leaving, soon.

https://g-a-oo.tumblr.com/post/159333867549/hauntedbystorytelling-marc-riboud

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017