Kategorier
Stockholm

”Kommer strax” – not

Börjar dagen med att morsa särskilt glatt på busschauffören som är en gammal bekant. En sothöna plogar upp träskets mörka vattenyta. En tidigare trafikolycka på Skurbron med flera bilar inblandade orsakar fortfarande köer. Bussen glider smidigt förbi kollektivkörfältet.

Får under dagen ett nytt sms/mejl från Scandinavian Photo angående reparationen av Fuji X-T1, nya fel funna och kostnadsförslaget säger nu 4 450:-. Funderar ett tag på att skrota kameran och köpa en X-T2:a till. Åker in efter jobbet och snackar med personalen. I det nya kostnadsförslaget anges orsaken till skadan vara en stöt. Accepterar kostnaden, men den blir knappast klar till New York-resan.

Kan gå tidigt från jobbet och hoppas kunna droppa in på Klippoteket för en klippning innan resan. ”Kommer strax” står det på dörren, det gör ingen och jag åker hem till Orminge och fixar snaggen istället.

Kollar Champions Leaugue, stundtals bra fotboll men jag stör mig på offsidemål och felaktigt dömda straffar. Och spelare som överdriver.

Långhelg stundar, dessvärre med skitväder. Tråkigt! Har legat lågt med fotandet ett tag, lagt upp gammalt. Hade varit fint med lite sol.

Har lottats att härbärgera klassmaskoten Pingu och förväntas leverera text och bild om vårtid tillsammans, så nåt måste jag hitta på.

http://mierenneuker.tumblr.com/post/159422624977

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017