Kategorier
Stockholm

N´Golo Kanté

Uppdaterade till senaste IOS på iPhonen innan jag gick och la mig. När jag sen skulle ange mitt Apple-ID godkände telefonjäkeln det inte. Det hjälper inte att klicka på ”hoppa över”, eller ”glömt lösenordet”. Vaf..! Och det var samma på morgonen. En tanke var att iPhonen tappat bort nätverket, men det går ju inte att ändra om man inte kan öppna telefonen. Efter mycket om och men, där den för en stund var helt död, så kunde jag starta om den och blev då ombedd att välja nätverk, och si, då funkade Apple-ID:t. Puh! Hade varit knepigt att vara i New York utan mobil.

Fick av bara farten även min fotoskrivare att fungera i nya nätverket. Och den här gången var det lätt och logiskt. Men, Time Capsule och mejl återstår, å andra sidan har jag två dagar på mig. Eller så funkar Time Capsulen i och med att skrivaren gör det?

Läser om N´Golo Kanté, Chelseas outtröttliga mittfältare som vann Premier League med Leicester förra säsongen och som är på väg att vinna igen, med Chelsea:

En supporter skrev på mittfältarens Facebook-sida i början av februari: ”En ny forskningsrapport visar att 75 procent av jordens yta är täckt av vatten. Resten är täckt av N’Golo Kanté.”

Älskar såna citat.

http://julesfalkhunter.tumblr.com/post/159637502315/birdclaws-self-portrait-from-a-few-weeks-ago

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017