Kategorier
Stockholm

Är inte så girig

Alla vill lura på mig extra kontokort. I helgen Forex, i dag var det Eurobonus som tyckte att jag borde ha just deras kort att betala med så jag får bonus på varje inköp. Så girig är inte jag.

Kändes lite konstigt att arbetsveckan börjar på en tisdag. Men kul med Elevens val i dag, en dag tidigare liksom.

Måndag kväll gick jag och la mig med en långfilm på MacBooken, Tarantinos The Hateful Eight. Western med massor av blodigt dödande, av alla femton som var med i rullen dog samtliga väldigt våldsamt. Filmen slutade 0.40 och det var inte helt lätt att somna sen.

Tisdag kväll och Champions på teven/MacBooken.

Funderar på en X100F, men vacklade för en stund in på X-T20. Men det lutar åt den förstnämda för kompaktheten, att den lättare ryms i en normal jackficka. Får ju snart tillbaka min X-T1:a och har då en bra kompis till X-T2.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017