Kategorier
Stockholm

Måsarna bryr sig föga

Fejkhökarna hovrar ovanför Stadshuskajen. Kajor och duvor verkar låta sig luras får jag ser inte skymten av någon, måsarna bryr sig däremot inte.

Plötsligt kan min iPhone inte hitta mitt lokala nätverk, trots att det är inställt på rätt nätverk i inställningar. Kan därför inte använda bankID med mera. Sicken skit!!! Testar att starta om eländet. Hjälper inte ett jota. Löser nätverksdelen. Men då är det MacBooken som strejkar och inte vill öppna Viaplay och kvällens Champions. Och det är ju rent förj-vligt! Testar omstart. Visar sig sen att på MacBooken funkar fortfarande mitt gamla nätverk, och det visar sig funka även på iMacen. Konstigt! Så det blev lite fotboll till sist.

Mejlade Folksam igen. Fem dagar sen senast, utan svar. Har inte tid att ringa under dagtid.

I kväll blir det att göra en preliminär packning. Lite knepigt att veta vilken jacka som ska med. Långärmade eller kortärmade skjortor? Sen ska jag försöka vara mer noggrann än senast med alla sladdar och laddare.

http://hauntedbystorytelling.tumblr.com/post/159753486056/lisette-model-fifth-avenue-window

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017