Bro bro

I like observing people. I like looking at things.
Virginia Woolf, The Voyage Out
Går ner till hotellrestaurangen på kvällen och tar en mac´n´cheese och en IPA. Som hotellgäst har jag lite rabatt, 10% typ. Alla svenskar till trots hör jag spanska till vänster och franska till höger. Lite trött, kommer i säng strax före kl 03, strax före kl 21 här i New York. Sover cirka fyra fem timmar innan jag vaknar. Ligger och snurrar en stund innan jag går upp och tänker mig kika på mina sajter, men jag kommer inte ut på internet. Lyckas lägga till en timme sömn innan det är dags att gå upp och duscha sen ner för att äta frukost.
Sammanstrålar med kollega Jossi med kompis Sara på deras hotell en knapp kvart bort. Tillsammans gör vi the High Mile som slutar vid the Whitney (museum of contemporary art). Jossi och jag tar oss en titt, men det var inte lika bra som första gången jag var där. Sen siktar vi på Manhattan- och Brooklynbroarna, en bra promenad mot sydost. Käkar på ett av mina ”stamställen” i New York, Spitzers Corner. Jag får tillfälle att testa Captain Lawrence´s Effortless  grapefruit session IPA.
Över ena bron, tillbaka på nästa, sen tar tjejerna tunnelbanan upp medan jag traskar och får ihop fina 29 180 steg/20,6 km. Bra början!
http://crabstealings.tumblr.com/post/159910690585

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017