Bushwick t o r

Måste ju utnyttja mitt Metrocard, så jag åker med L-tåget bort till Bushwick, kliver av på Jefferson street station. Lufsar sen runt en stund och dokumenterar street art. Det mesta är nytt sen senast. men kvaliteten är kanske något sämre.

På tillbakavägen kliver jag av nere på tredje avenyn. Letar mig bort till the Blind Tiger och tar en öl plus en mac´n´cheese. Den senare är pytte, i faggorna ligger Strand´s bookstore och jag köper ett gäng böcker, 2 x Joan Didion och Robbie Robertson´s Testimony.

På vägen upp längs femte avenyn ser jag att det är Manchester-derby så jag hoppar in på the Playwright där tjejen vet vad jag vill ha, Lagunitas och en Shepheard´s pie. Knallar sen upp till rummet och konstaterar att jag fortfarande inte kommer åt internet. Kan inte blogga och inte ladda upp bilder. Tråkigt när halva nöjet försvinner sådär. Å andra sidan har jag ännu inte tagit en enda bild som skulle platsa i en eventuell New York-bok.

Föreslår Foley´s för mina bekanta som är här. Förutom all baseboll memorabilia på väggar och tak är stället fullt av Pittsburgh-fans som får se sitt lag bortaslå Washington Capitals.

http://hauntedbystorytelling.tumblr.com/post/159982035754/bruce-davidson-view-of-statue-of-liberty-with

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017