Coney Island Baby

Hotellets wifi pendlar mellan att vara snabbt och att inte funka ö h t. Rätt som det är släcks Safari ner och ibland datorn för omstart. På iPhonen funkar det hela tiden. Svårt att blogga då, eller lägga upp bilder. 

Tar the Q-train till Coney Island i ett desperat försök att hitta motiv. ”Womens rights go down the drain”, en äldre herre pratar politics hela resan. En snubbe mittemot börjar plötsligt knäppa frenetiskt med fingrarna och slå ihop sina händer. Hoppar av på Brighton beach. Knallar en bra bit på strandpromenaden. Det är ännu off season och mest bara joggare, promenadglada och en och annan fiskare på plats och nöjesattraktionerna står stilla.  Hör en del ryska talas. Har en bra bit att gå tillbaka till tunnelbanan, frågar en trafikpolis om vägen,  men tajmar den bra. 

Gick direkt till Playwright och Tottenham-Crystal Palace, 1-0, tjejen i baren vet vad jag vill ha: Lagunitas och Shepheards pie.

Sammanstrålar med min exkollega och dennes son på Ginger man och har lite tur att få ett bord så vi kan käka. Bra öllista! Och trevligt att ha sällskap till kvällsmiddagen!

http://timesillmatic.tumblr.com/post/159975389563

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017