Snösätra coming up soon

I slutet på maj, 26-28:e, är det vårfestival i Snösätra och jag förväntar mig en hel del tjusig street art. Var ute i Brooklyn och kollade vad the Bushwick Collective hade åstadkommit sen senast och det var ju en del:

Passerade 2700 följare på Tumblr under natten. Kul på sätt och vis, men det betyder ingenting rent praktiskt. Min statistik för views och likes har inte följt med siffran för följare i någon nämnvärd grad.

Vet inte, hoppas det är vädret som gör mig trött. När det snöar 10:e maj kan man ju inte annat än bli förbaskat less. Orkade till exempel inte hänga kvar i stan en timmer för vernissage på Galleri Kontrast.

Läsåret lider mot sitt slut liksom mina fyra år tillsammans med nuvarande klass. Kommer att kännas konstigt att inte träffa några av dem mer, då de byter skola. Men så har det å andra sidan varit genom hela mitt  yrkesliv. På måndag träffar jag hälften av min nya klass, ett gäng sexåringar. Life goes on.

https://experiencethelengion.tumblr.com/post/160514899672/koshigurajumy-sinister-darkstreetwear-stars

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017