Vårstädning

Tunnelbanan. Pappa frågar son: vad ska vi göra i helgen?
– Watch TV!

Själv har jag planerat en städhelg, min bostadsrättsförenings förvaltningsbolag ska komma och kolla värmen i elementen på torsdag nästa vecka. En gudi behaglig gärning eftersom mina element inte går att skruva upp värmen i. Men det föranleder också en städinsats av guds nåde, för vilken jag belönar mig med en öl för varje avklarat rum. Låt oss kalla det vårstädning.

Läser i DN att Stockholms Stadsbibliotek har plockat bort flera vänstertidningar och i stället gjort plats för högerextrema tidningen Nya Tider. I Falun evakuerades ungdomar på ett hem för nyanlända när nazisterna kom till stan. Otäcka tider vi lever i!

En lycklig mås lättar från Globens t-banespår med ett äppelskrutt i näbben. Så okomplicerad kan tillvaron vara.

Badrum och sovrum avbockade och ryggen värker. Men jag hittar olösta sudokun och korsord i tidningshögen vid sängen. Alltid nåt!
Vila, sen vardagsrummet.

Försökte lösa in avin med försäkringspengarna för X-T1:an på Coop, men det gick inte. De har en gräns på 2000:-. Mejlar Nordea och frågar om jag kan skicka in avin till dem trots att den kommer via Swedbank. Det går, men jag ska inte skriva under den. Vilket jag redan gjort för att kunna lösa in den på Coop. Jäkla trassel, det är ändå år 2017.

http://raincameracover.tumblr.com/post/160594123713

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017