Dag två

Helt slut efter två dagars vårstädning. Vilket slit! Dag två var värst. Som fritidspedagog under 40 år samlar man till att börja med på allt man tror att man kan ha nytta av i arbetet med eleverna. Allt kanske inte passar den aktuella gruppen, men kanske nästa kull. Och under nämnda tidsperiod blir det en hel del. När sen min skola evakuerades till en ny, men avsevärt mindre, helt utan förrådsutrymmen, fick jag ta hem ganska mycket vilket definitivt inte fick plats här hemma utan det står på hallgolvet. Att man är uppfostrad att ta vara på det som går att använda gör att det är svårt att slänga. Har ett proppfullt förråd som kommer bli än mer proppfullt när jag trycker in det jag inte vill ha framme och inte hinner slänga. Nästa uppdrag blir att röja därinne, mycket har jag inte kastat ett öga på på flera år och då har jag knog inget behov av det, Jobbigare är att kasta minnen efter mina föräldrar. Blev lite våt i ögat när jag dammtorkade fotografierna av dem. Har tretton flyttlådor kvar efter morsan, som jag inte förmått mig till att slänga, främst av nostalgiska skäl. Och de lär bli kvar även efter denna städning.

På tal om städning, måste komma ihåg att göra mig av med mina enkronor, typ köpa Aftonbladet för dem varje dag.

Avslutade gårdagen med att kolla en konsert med The Muse, mitt nya favoritband. Har ett den här konsertvideon två gånger tidigare, älskar den.

Vann 80:- på Joker också. Man får vara glad åt det lilla.

”If one man can destroy everything, why can’t one girl change it?”
Malala Yousafzai
– Vet du mamma! En gång har jag sett riktiga barn uppe på det där taket! Som hoppade!
Fyraåring delar information med sin mamma.
http://hauntedbystorytelling.tumblr.com/post/160653014654/martin-munkácsi-the-puddle-jumper-1934

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017