Up and down.5.

Börjar läsa Robbie Robertsons memoarer, ”Testimony”, som jag köpte i New York. Gillar all namedropping. Att han har en intressant story att berätta gör inte boken sämre.

Ser på lördagkvällen mina första tio minuter av årets hockey-VM, semifinalen mellan Kanada och Ryssland. Lite senare även Sverige-Finland. Tycker hockeyn har blivit så hafsig, en massa tillfälligheter gör att det blir mål och alltför sällan tack vare bra spel.

Söndag och jag borde försöka ta mig ut. Det blir en sväng förbi träsket på vägen till Coop. Lite fågelskådning. Det intresset tappade jag när man gjorde om Dagens fågel-sidan till någon snårig Artportal, där det från att ha varit busenkelt att hitta fågellokaler i Stockholmstrakten, typ Ågesta, och vilka fåglar som setts där, till nåt som är betydligt omständligare. Så hur som helst två svarthakedoppingar, gråhäger, rörhöna, sothöna och hörde en rörsångare från vassen på andra sidan. En kråka kom flygande med ett duvägg i munnen, jagad av björktrastar.

Up and down.5. ”Super effort to Matti Merilaid for being included within the Street Shades of Black Gallery.”

Morgontidningen påminner om att pommes frites har Belgiskt ursprung. Gillar att hinna läsa tidningen ordentligt, svårare att ha ro till det på vardagarna.

Lite fotboll och kanske VM-finalen Sverige – Kanada får avsluta en vilohelg. Får tre lediga dagar till nästa veckända, då blir det bland annat Snösätra och graffiti. Det ser jag fram emot.

http://hauntedbystorytelling.tumblr.com/post/160877502892/leopoldo-pomés-metro-1959-more-by-this

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017