VM-guld och derbytorsk

Har väl hämtat mig från senaste New York-resan eftersom jag börjar fundera på nästa besök. Men jag vill åka till Berlin också. I förhoppningen att Gustaf och Jan tar mig med till nya övergivna platser. Det var jättekul att leta bra bildmöjligheter bland ruiner och graffiti. NYC, skulle kanske stanna längre än en vecka. Ta en paus mitt i, försöka låta bli att stressa och istället tänka efter vad jag vill göra, vad jag vill se och uppleva. Nu kom jag hem och konstaterade att jag inte ”hann med” det jag tänkt. Som Guggenheim och MoMa. Funderar på att då bo lite längre ner på Manhattan igen, som första gången. Sovkupéerna på Jane´s är ju billiga och jag vet ju vad det betyder med dusch och wc en bit bort i korridoren.

Tar ju en ny grupp barn från hösten och de kan ju behöva att jag är där första terminen åtminstone. Väntar därför kanske till våren innan jag åker nånstans igen.

VM-guld i ishockey blev det. Vinst på straffar mot självaste Kanada, som dock var överraskande bleka i sitt närkampsspel och forcering.

Derby mot Gnaget och en förhoppning att Djurgårdens nyförvärv skulle vara tungan på vågen när fem års derbyspöke skulle mottos bort. Men snart var allt som vanligt, torsk med 0-1.

Årets två första getingar fick avhysas ur sovrummet före matchen, mer sting i dem än i Djurgår´n denna afton.

http://zzzze.tumblr.com/post/160914846335/art-shay-up-in-smoke-1955-photograph-black-and

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017