Till alla mammor: You are special

Robbie Robertson har träffat Brian Jones, mött Jimi Hendrix och spelat in med Tiny Tim. Fascinerande! Han har också träffat Brice Marden, en konstnär som bland annat skapat en målning betitlad the Dylan Painting.

Stannar inne hela söndagen och sträckläser mer eller mindre. Bredvid på MacBooken rullar allsvensk fotboll. Robbie och grabbarna har precis tagit sig namnet the Band och gjort albumet Music from the Big Pink. Låtar som The Weight och The Night They drove Old Dixie Down nämns. Jag var ungefär 15 år då, och varken då eller senare var jag ett fan av the Band. Bob Dylan har såklart en stor lats i boken, och honom har jag först nyligen börjat ta till mig.

Mors dag i dag, hoppas alla mödrar fick den uppskattning de förtjänar. Min mamma är död sen länge så det blev att minnas med stor tacksamhet.

Två veckor kvar av läsåret. Det blir en tid av sorg och saknad, vissa av mina elever byter skola och jag vet inte om vi kommer att ses igen. Men snart övergår det till förväntan och nyfikenhet på min nya klass.

http://howtoseewithoutacamera.tumblr.com/post/161137025007/by-willy-ronis-la-péniche-aux-enfants-children

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017