Slö lördag

Stor blodfläck på motorvägen. Hellre ett före detta rådjur än en påkörd människa. På Stadsgården kryssar motorcyklarna som vanligt kors och tvärs över heldragen linje, no rules apply.

Min nyaste leksak fungerar utmärkt.

Har stundom problem att logga in på Nordea. Testade att radera cache och då får man ju alltid skriva in sina lösenord på nytt på alla sajter man är medlem i et cetera. På Flickr funkade det inte alls och en begäran av nytt lösenord gjorde saken bara värre. Kommer dock in via MacBooken. Ska fundera på hur jag kan använda det för att komma in även via iMacen.

Slappnar av ganska rejält när jag inte behöver åka och jobba. Kanske för mycket, vilar, till och med sover, under dagen. Antar att jag behöver det.

Blir inte mer än en promenad ner till Coop och sen Champions league-finalen i kväll. Läser sannolikt ut Robbie Robertsons Testimony, lättläst trots engelskan och intressant. Men ett jäkla knarkande som i alla andra musikermemoarer/-biografier från den här tiden.

http://hauntedbystorytelling.tumblr.com/post/161361542647/louis-stettner-boy-reading-comics-paris-ca

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017