The Flickr issue

Trodde jag hade fixat the Flickr issue när jag valde ett nytt lösenord och i samband med det kom in på sidan. Men icke, nästa gång jag skulle logga in sket det sig igen. Fick lite läskiga vibbar av ett dator/robotstyrt samhälle, när artificiell intelligens tar över och vägrar låta sig korrigeras av människan.

Hi merilaid,
The password for your Yahoo account was recently changed.
If you made this change, you’re all set.

Liar!

Min gissning är att så länge jag kommer in på Flickr på MacBooken, med mitt gamla lösenord, så funkar det inte med ett annat, nytt, lösenord på iMacen. Ska kanske byta till det nya även på MacBooken, men riskerar ju därmed att inte komma åt Flickr alls.

Och precis så blev det. Försökte skriva samma nya lösenord som på iMacen men det förkastades som ”för likt ett lösenord jag nyss använt”. Körde sen verifiering via iPhonen, en mycket omständligare väg, som funkade först efter lite mer trassel. Och hittills bara på MacBooken.

Fick med två bilder här:

2017.05 Street Shades of Black Gallery Winners – MAY

2017 Street Shades of Black Gallery Winners – May Collection of winning images posted to Gallery at https://www.facebook.com/StreetSOBGallery/,

Kollade ett nytt hotell i NY, nere i Lower East Side. Mer lägenhet än hotellrum, med kök. Har ju de senaste gångerna valt hotell rimligt nära där flygbussen stannar. Det här hotellet erbjuder skjuts till och från flygplatsen.
Har svårt att somna efter Champions league-finalen. Real Madrid var bra men jag hade unnat Buffon att vinna. Kanonmatch att kolla på!
Det börjar regna mot mitt sovrumsfönster och jag får gå upp och stänga det för att det inte ska regna in. Sätter mig vid datorn en stund och hoppas det ska ge lite sovsand i ögonen. Klockan är 4 när jag ger sömnen en ny chans.
http://dejavu-125.tumblr.com/post/161383027095

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017