Södersöndag

Koltrast, bofink och lövsångare delar på sånginsatserna i skogen runt träsket. Får sen tillfälle att testa appen kvitteromat och den identifierar en svarthättas sång. Hägern är på plats. 

På väg till Tre Flanörers utställning på Bellmansgatan stöter jag ihop med Anders Bengtsson, exkollega och ex lagkamrat, nu anställd av Svenska Fotbollsförbundet. Kanske dyker han upp som assisterande i nåt av våra yngre landslag så småningom. Vi snackar lite Djurgår´n, då han varit ansvarig för DIF:s U19-lag.

Snackar lite med flanörerna Per, Lars och Gunnar innan jag tar mig till Hatten för att åter växla in lite mynt mot en öl.

Kollar Osgemeos muralmålning på Fiskargatan. Så jäkla läckert att få se toppklass graffiti i Sthlm efter alla år med nolltolerans. Tar en sväng i de gamla, fina, renoverade kvarteren vid Katarina kyrka, tillbaka mot Slussen. Där är cykel- och gångtrafik omdirigerad till längs Donken. 

Detalj ur muralmålningen på Fiskargatan.

Blir så av med en näve småmynt även i dag, jag hinner nog dumpa resten innan månaden är slut.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017