Jury av förståsigpåare

Via Fejan hittar jag en kul app, man spelar in fågelsång och appen talar om vad det är för pippi. Har inte testat den än, men funkar det är det ju fantastiskt.

Affe skriver bra på sin blogg:

Det är också ganska vanligt att man inom fotografin enbart ser det man själv och/eller de egna idolerna håller på med som ”riktigt och viktigt”, ganska utbrett bland de ”socialrealistiska” och konstnärliga strömningarna har jag märkt.
För egen del kan jag gilla bilder oavsett om de är från ett möte med någon intressant person, en vacker blomma, en bedårande soluppgång, natten i staden eller något annat. Jag fotograferar sådant jag ser som får mig att känna något, och försöker få med mig denna känsla in i bilden. Ibland lyckas jag, för mig själv, och det är det som är det viktiga, inte att jag tillfredställer någon jury av förståsigpåare och deras syn på vad som för dem är ”bra bilder”.
För mig är det roligare om ”vanligt folk” gillar och förstår mina bilder än någon grupp som i stället ofta tar avstånd mot sådant som ”vanligt folk” gillar, mycket för att bekräfta sin egen exklusivitet för sig själva och den egna gruppen.
Kunde inte skrivit det bättre själv! Han är klok, han Affe!

Några jobbveckor återstår till semestern. Den tillbringar jag på hemmaplan. Och sommaren innehåller ju bland annat U21-EM 2017 som avgörs 16–30 juni i Polen.

Söndag, ska kanske åka in och kika på Tre Flanörers utställning. Och kanske dumpa hundra enkronor på Omnipollo, igen, och få en god öl, igen.

https://the-colors-of-tokyo.tumblr.com/post/161196014396/my-disappearing-showa-era-tokyo-the-clock-is

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017