Just kids

Känner mig supertrött när jag vaknar. Inte bra! Annars är planen att åka in till Jordi och se vad jag kan plocka ihop för presentkortet á 500:- jag fick på skolavslutningen. På Fotografiska visas Irving Penn, en fotograf som jag gillar. Har dock förlagt mitt medlemskort, eller inte. Ska kolla i plånboken, nix. Brukar plocka ur onödiga kort när jag åker utomlands, så det bör ligga i röran på arbetsbordet. Hittade just Moderna museet-medlemskortet där.

”Just kids”. Ställer mig på den här platsen vid Slussen för skuggspelet och ljuset, för detaljerna i den tillfälliga gången till Donken med flera adresser vid nedre f d Katarinavägen. Kidsen kom perfekt i ljusstrimman och såg så glada ut att jag valde den här bilden framför andra med vuxna. Nya kameran Fujifilm X100F var den som användes.

Där dök det upp, Fotografiskakortet.

Snart 2 900 följare på Tumblr. Till ingen större nytta eller glädje, det är en liten klick som lajkar mina bilder,

Två veckor kvar att jobba innan fyra veckors semester.

http://howtoseewithoutacamera.tumblr.com/post/161898407641/by-raymond-depardon-children-playing-at-building

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

2 svar på ”Just kids”

  1. GO DAG FOTOGRAFEN. JA DE E VÄGEN TILL FOTO MÅLET SOM ÄR MÖDAN VÄRD SOM HON KARIN BOYE SÅ. GODA BILDER DU VISAR MAMER. GOD FOTO SOMMAR TILL DEJ . GÖRAN JÖNSSON

  2. God morgon, Göran! Hoppas allt är bra! Ja, man kämpar på med bildskapandet 🙂 Får se om det blir några mästerverk under hemmasemestern. Ha en skön sommar!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.