Kategorier
Stockholm

Solsken över förorten

Morgonsolen skiner ute i min förort. Bara att sätta segel och glida iväg, set the controls for the heart of the sun, typ. Har ju bilder att göra. Behöver dock komma ner rejält i tempo efter ett slitigt arbetsår. Hitta energi. Och skapa av lust.

Ser att Wallery säljer en street art-tischa som jag vill ha, i Kungsan under helgen. Hoppas den finns kvar. Kostar 600:- och det kanske avskräcker tillräckligt många. Får köpa den i XL.

Blev inbjuden till den hemliga Fb-gruppen ASW photography & digital art. It´s always nice when your work is appreciated!

Ser trailern för The Last Jedi och de är kvar på Skellig Islands utanför Irland. Besökte ön Skellig Michael för en del år sen och det var kul att känna igen sig när jag förra året såg The Force Awakens på planet på väg till NYC.

Tornseglarna svirrar förbi i förortskvällen. Underbart!

Eric Kim sorterar upp gatufotot i dess subgenrer: candid street photography, street portraits, still life street photography, urban landscape och sociodocumentary street photography. Petar man in street art under urban landscape så täcker d:o vad jag fotograferar.

Nu blir det strax en repa in till Kungsan och den där street festivalen jag surrat om ett tag.

Testar en ny variant, att publicera flera bilder från samma fototillfälle och begränsa bloggandet till de dagar då jag varit iväg för bildskapande. Bilderna i denna bloggpost är de senaste.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017