På Phil Lynott´s födelsedag

Philip Parris Lynott (20 August 1949 – 4 January 1986) Today would have marked his 68th birthday.

Bara fyra år äldre än jag. Såg Thin Lizzy ett antal gånger, ett favoritband.

Solen skiner, har inget att skylla på. Så på Phil Lynott´s födelsedag åker jag in och konsumerar lite. En kvinna baxar in en skottkärra på bussen!

Birger Jarl har kastat loss. Hon är ju en hotellbåt och jag har alltid undrat vad man gör som hotellgäst när man vill hämta nåt på rummet och rummet befinner sig ute på Stora Värtan.

Mina nya elever har frågat efter Fiaspel så det ska inhandlas. Slut på både BR och Åhléns, blir ett Tjuv och Polis i stället. Ett par nya skor inhandlas, som förhoppningsvis är bekvämare än de senaste som fortfarande trycker mot höger lilltå. Expediten försöker fixa det med nåt verktyg, men jag tycker inte det blir någon skillnad.

Funderar som sagt på motion. Senaste idéen är att motionscykla samtidigt som jag kollar på fotboll. Köra åtminstone en halvlek, så småningom kanske två. Mañana!

Det var nånting med det kompakta i hans hållning, inklusive flaskan, som jag föll för. IPhonen är inte kalas när det är lite skummare, men det får duga.

På Drottninggatan är det en massa bokbord med en massa spännande, till exempel gamla tidningar man skulle kunna göra kollage av. Här finns också ett bord med symboler och annat till stöd för Irish Freedom Fighters.

Dricker nymalet kaffe igen. Lite godare än det gamla bryggmalda jag hittade i skafferiet men var för snål för att slänga. Hittar en fin liten burk att ha det nymalda kaffet i. Livet leker i det lilla formatet!

Hinner hem på minuten före Djurgården-Halmstad på teven.

http://geyikligeceyiunutmamaliyiz.tumblr.com/post/69427275923/andre-kertesz

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017