3 200 till ingen nytta

Tre olika öststatare är mina nya följare Flickr, under engelska alias, och visar lättklädda bilder på sig själva (?). Vet inte hur jag ska ta bort dem, det går att blocka på Tumblr. På Flickr vet jag inte hur jag ska göra. Edit: hittar hur det ska gå till och blockar allihop.

Dagens siffra är tydligen tre, för så många var de helikoptrar som passerade motorvägen i morse och fortsatte förbi Globen och vidare västerut.

Dylika speglingar har jag observerat tidigare men inte gjort bild av, nu kände jag att det var dags. Gillar att ett tunnelbanetåg passerade och gav lite färg åt den övre delen av bilden.

Har precis passerat 3 200 följare på Tumblr, och som vanligt betyder det just ingenting. Får vara glad om en procent av dem lajkar mina bilder. På Flickr snittar jag ungefär 700 tittar varje dag, medan antalet likes håller sig på en relativt låg nivå. Än sen?!

Stockholmsplanket på lördag. Slinker väl dit och kikar, struntar i utlottningen av eventuellt ledig platser. Får se om det blir någon öl med Janne och eller Tommi. Kunde vara trevligt!

http://photoblog.newyorkcityfeelings.com/post/164412973889/kees-scherer-grand-central-station-new-york-city

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017